Royaal appartement voorzien van woonkamer met open keuken, badkamer, thans 3 slaapkamers, balkon en een berging in het souterrain; er bestaat de mogelijkheid om 1 slaapkamer bij de woonkamer te betrekken.
Indeling:

Begane grond:
Centrale hal met brievenbus, bellen tableau, intercom en privé-berging.

Tweede verdieping:
Entree/hal geeft toegang tot de woonkamer, de slaapkamers, de keuken en het toilet. De woonkamer heeft veel natuurlijke licht inval en geeft toegang tot het balkon. Open ekeuken voorzien van koelkast, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en spoelbak. Er is een berging met wasmachineaansluiting en de c.v-installatie. Slaapkamer 1 is via de woonkamer te bereiken. Slaapkamer 2 en 3 zijn via de hal bereikbaar. De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad.

Extra info:
- Het appartement is grotendeels voorzien van laminaat.
- Extra berging op de begane grond waar ook fietsen gestald kunnen worden.
- Geschikt als investering wanneer uw kind gaat studeren en een veilige huisvesting zoekt in het centrum samen met twee andere studenten.
- Oorspronkelijke woonkamer is gesplitst waardoor een derde slaapkamer is gecreëerd.
- HR combiketel huur, € 27,74 per maand.
- V.v.E. bedrage € 131,- per maand voor groot- en kleinonderhoud, verlichting- en schoonmaak algemene ruimtes.
- Erfpacht gemeente Maastricht € 75,- per maand.

Algemene info:
Centrale en veilige ligging in het stadscentrum achter de Markt van Maastricht. Parkeren is mogelijk met parkeervergunning.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.