Dit grote appartement is 1 van de grootste versies in het Boschstraatkwartier. Het appartement is goed onderhouden gelegen op een rustige woonstraat op een steenworp afstand van de markt en het Bassin, met de nieuwe Lumiere en Pathe Bioscoop, .
Begane Grond:
Gemeenschappelijke entree, intercom, trappenhuis, lift.

Derde verdieping:
Via de lift of trap in decentrale hal komt u bij de woonstraat waar zich de eigen entree bevindt van het appartement. Entree, ruime hal met garderobe, toilet, ruime slaapkamer ca. 21m² met veel licht inval. Via deze verdieping heeft u toegang tot de 2e en 4e verdieping.

Tweede verdieping:
Woonkamer ca. 32m² met balkon(noorden), half open keuken met een moderne opstelling met onder en bovenkasten, een marmeren werkblad met spoelbak verder voorzien van de navolgende apparatuur 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Bijkeuken alwaar de aansluiting voor de wasmachine.

2 slaapkamers respectievelijk 13m² en 5m², een slaapkamer heeft toegang tot het 2e balkon gelegen op het Zuiden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
Geheel betegelde badkamer ca. 6m² is voorzien van de volgende sanitaire voorzieningen: (inloop)douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Vierde verdieping:
Via vaste trap bereikbare, 4e slaapkamer / werkkamer met 2 dakramen.

• Erfpacht van toepassing;

• Servicekosten: € 175,- per maand (incl. o.a. opstalverzekering, voorschot water);

• Mogelijkheid tot het huren van een (bewoners)parkeerplaats in de ondergelegen
parkeergarage;

• Privé berging en een gezamenlijke fietsenstalling in het souterrain;

. Nieuwe CV ketel en grotendeels nieuwe radiatoren.


2 stuks. 1 op Noord en 1 op de Zuidkant.