Dit mooie en aantrekkelijk geprijsd appartement ligt vlakbij het centrum van Breda en op loopafstand van winkelcentrum Moerwijk. Het appartement is gelegen op de vierde woonlaag, geniet van veel lichtinval en is praktisch ingedeeld. Laat u verrassen tijdens een vrijblijvende bezichtiging!

Indeling begane grond/entree:
Centrale hal, bussenfront, bellentableau, berging (ca. 4m²) en gezamenlijke fietsenstalling, middels liftinstallatie en trappenhuis toegang tot het op de vierde woonlaag gelegen appartement.

Indeling appartement:
Entree/hal (ca. 3 m2) welke toegang geeft tot de inpandige berging en de woonkamer. Net zoals in de rest van het appartement (behalve de badkamer) is de vloer voorzien van laminaat. De wanden zijn voorzien van stucwerk met structuurverf.

Inpandige berging:
De inpandige berging (ca. 3,5 m2) is de opstelplaats van de (huur)boiler, de wasmachine en de vaatwasser.

Woonkamer:
De lichte woonkamer (ca. 23 m2) geniet middels de schuifpui over een vrij uitzicht. De woonkamer biedt toegang tot de half open keuken, de slaapkamer en het balkon. De wanden zijn voorzien van stucwerk met structuurverf.

Keuken:
De half open keuken (ca. 5 m2) is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling en is voorzien van diverse onder en bovenkastjes in een neutrale kleurstelling. Aan de andere zijde voorzien van een losse koelkast, keukenmeubel en elektrische kookplaat met afzuigkap. De wanden zijn voorzien van stucwerk met structuurverf.

Balkon:
Ruim (ca. 5 m2) en ideaal gelegen balkon (op het Westen) voorzien van vlonderplanken. Vanaf het balkon uitzicht op veel groen.

Slaapkamer:
De slaapkamer (ca. 13 m2) is ruim en voorzien van een nis tbv een grote kledingkast. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer. De wanden zijn voorzien van vliesbehang.

Badkamer:
De badkamer (ca. 4 m2) is voorzien van een toilet, een douchecabine en een wastafel met spiegel. De badkamer is half betegeld en uitgevoerd in een neutrale kleurstelling.

- actieve VvE, bijdrage per maand € 155,- (inclusief stookkosten)
- voorzien van een huurboiler (ca. € 30,- per kwartaal)
- volledig voorzien van dubbel glas


Deze verkoopdocumentatie is vrijblijvend, informatief en wijzigingen zijn voorbehouden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en zij dient slechts te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.