Een Zoekertje maken

Wat is een Zoekertje?

Een Zoekertje is een door jou samengestelde zoekopdracht voor een koopwoning.
Het aanbod op koopwoning.com veranderd dagelijks. Als je niet elke dag de site wilt bezoeken om de nieuwste woningen te vinden, vul je simpel weg en Zoekertje opdracht in.
Dagelijks of wekelijks ontvang je dan de nieuw aangeboden woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht, in je mailbox. 
Je kunt zelf bepalen hoe vaak je een mail van ons wilt ontvangen.

 

Een Zoekertje maken en beheren

Nadat je jezelf hebt aangemeldt, kun je met je Mijn Account een Zoekertje plaatsen. Dit gaat heel eenvoudig.

  1. In je Mijn Account overzicht klik je op het tabblad Zoekertje.
  2. Je selecteert als eerste wat je precies zoekt
  3. Vervolgens geef je de stad op waarin we voor je moeten zoeken, eventueel een straal waarmee het zoekgebied moet worden uitgebreid, het aantal vierkante meters en de minimum en maximum prijs.

De zoekmachine gaat vervolgens aan het werk en je zoekopdracht wordt losgelaten op het huidige aanbod. Hiervan ontvang je dan vrij snel een eerste overzicht.
Daarna wordt dagelijks het nieuwste aanbod vergeleken met jouw zoekopdracht. Zodra we wat hebben gevonden sturen we een duidelijk overzicht naar je e-mail adres.

Het beheren van je Zoekertjes gaat ook eenvoudig via Mijn Account. Je kunt je opdracht tussentijds uitzetten, aanpassen of een nieuwe zoekopdracht samenstellen.

 

Matching

Zoekertjes zijn niet zichtbaar voor andere gebruikers.
Om het resultaat te optimaliseren vergelijken wij je zoekopdracht met het huidige aanbod per makelaar in het gebied waarin je op zoek bent.
Als de makelaar zich hiervoor heeft aangemeld, krijg hij/zij direct een bericht van mijnhuren.nl zodra er een match is. De makelaar kan dan contact met je opnemen als hij denkt een geschikt object te kunnen aanbieden.
Hiervoor sturen wij de makelaar alleen jouw zoekopdracht, je e-mail adres en eventueel je telefoonnummer (dit is niet verplicht maar wel handig om snel contact te kunnen maken).


Tip: combineer een Zoekertje met een Oproep voor nog meer resultaat.